Over

Hoe werken we?

Indien u of uw huisdier zich moeilijk kan verplaatsen, kunnen we ook op huisbezoek komen. Huisbezoeken kunnen enkel na een telefonische afspraak. Aangezien alle onderzoeksmogelijkheden in onze praktijk aanwezig zijn en uw huisdier er vaak eenvoudiger te hanteren is, wordt een afspraak in de praktijk wel aangeraden.

Voeding voor uw dier

Essentiële voedingsstoffen wil zeggen dat honden die stoffen nodig hebben, maar niet zelf aan kunnen maken en via het voer binnen moeten krijgen. Deze voedingsstoffen zijn essentieel voor die specifieke soort en zonder die voedingsstoffen gaat hun gezondheid snel achteruit.

Behandeling voor uw huis dier

U kan bij de dierenarts aan huis terecht voor preventieve operaties zoals castraties, sterilisaties, maar ook voor curatieve operaties zoals wondhechtingen, …

 

Accessoires

 

Tijdstippen

In principe zijn wij elke werkdag van 9 tot 12u en van 13u30 tot 18u30u en op zaterdag van 9u tot 11u telefonisch bereikbaar voor het maken van een afspraak.
Wij streven ernaar uw oproep steeds zo snel mogelijk te beantwoorden. Het kan echter zijn dat wij wegens een operatie of andere dringende ingreep niet onmiddelijk de telefoon kunnen beantwoorden.
Laat in dat geval een bericht na op het antwoordapparaat en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Bel ons op 056/98.08.83 Opgepast: sms berichten worden niet beantwoord, u dient te bellen of te mailen voor een afspraak.

Om u een vlotte service te kunnen aanbieden, is ons werkgebied opgesplitst in 3 zones. Omdat wij het belangrijk vinden om een band met de patiënt op te bouwen, is elke dierenarts verantwoordelijk voor zijn eigen regio.
Afhankelijk van waar u woont zult u door mezelf (zone 1), door Liesbet (zone 2) of door Alain (zone 3) verder geholpen worden.
Indien u een afspraak wenst te maken, dan belt u ons op het centraal nummer op. U wordt automatisch via de centrale doorverbonden met de juiste persoon.

Wij helpen u steeds zo snel mogelijk verder, we kunnen echter niet garanderen dat wij onmiddelijk ter plaatse kunnen komen. Op drukke tijdstippen, kan het zijn dat 1 van de collega’s bij u langs komt.

Zone 1: Kortrijk-Oost (Alles vanaf de lijn: Budastraat-Leiestraat-Doorniksesteenweg tot en met de grens met Kuurne en Harelbeke), Beveren-leie, Deerlijk, Harelbeke, Kuurne, Vichte en Zwevegem

Zone 2: Kortrijk-West (Alles vanaf de lijn: Budastraat-Leiestraat-Doorniksesteenweg tot en met de grens met Wevelgem), Aalbeke, Bellegem, Bissegem, Heule, Gullegem, Marke, Menen, Moorsele, Lauwe, Rekkem, Rollegem en Wevelgem

Zone 3: Bavikhove, Desselgem, Hulste, Lendelede, Ooigem en Waregem

Als u meerdere kleine huisdieren hebt, kunnen deze samen behandeld worden. Dat maakt het financieel ook interessanter! Er kan enkel contant of met bancontact betaald worden aan de dierenarts. Er wordt GEEN krediet verleend.

Professionals @ work

Over de dierenartsen

 

Laurent Pauwels 

Dierenarts Laurent Pauwels studeerde in 2010 af aan de Universiteit Gent, faculteit Diergeneeskunde. Na enkele vervangingen startte hij in februari 2011 als zelfstandig dierenarts aan huis.

Laurent@dierenartsaanhuis.be 

Liesbet Vercamer

In 2013 studeerde Dierenarts Liesbet Vercamer af aan de faculteit Diergeneeskunde van de Universiteit Gent en kwam ze ons team versterken.

liesbet@dierenartsaanhuis.be

Alain Carette

Sinds juli 2018 is Dierenarts Alain Carette bij ons team gekomen. Hij volgde meerdere stages bij ons en staat met veel enthousiasme klaar om ons en jullie te helpen.

Alain@dierenartsaanhuis.be

Bel ons vandaag nog

056/98.08.83

Volg ons op sociale media

Call Now Button