Team

Laurent Pauwels 

Dierenarts Laurent Pauwels studeerde in 2010 af aan de Universiteit Gent, faculteit Diergeneeskunde. Na enkele vervangingen startte hij in februari 2011 als zelfstandig dierenarts aan huis.

Laurent@dierenartsaanhuis.be 

Alain Carette

Sinds juli 2018 is Dierenarts Alain Carette bij ons team gekomen. Hij volgde meerdere stages bij ons en staat met veel enthousiasme klaar om ons en jullie te helpen.

Alain@dierenartsaanhuis.be

Hoe werken we? 

In principe zijn wij elke werkdag van 9 tot 12u en van 14u tot 17u en op zaterdag van 9u tot 11u telefonisch bereikbaar voor het maken van een afspraak.

Bel ons op 056/98.08.83 Opgepast: sms berichten worden niet beantwoord, u dient te bellen of te mailen voor een afspraak.

Het is sinds kort ook mogelijk om ons te contacteren via Whatsapp op het nummer 056/98.08.83. 

Om u een vlotte service te kunnen aanbieden, is ons werkgebied opgesplitst in 3 zones. Omdat wij het belangrijk vinden om een band met de patiënt op te bouwen, is elke dierenarts verantwoordelijk voor zijn eigen regio.
Afhankelijk van waar u woont zult u door mezelf (zone 1), door Liesbet (zone 2) of door Alain (zone 3) verder geholpen worden.
Indien u een afspraak wenst te maken, dan belt u ons op het centraal nummer op. U wordt automatisch via de centrale doorverbonden met de juiste persoon.

Wij helpen u steeds zo snel mogelijk verder, we kunnen echter niet garanderen dat wij onmiddelijk ter plaatse kunnen komen. Op drukke tijdstippen, kan het zijn dat 1 van de collega’s bij u langs komt.

Zone 1: Kortrijk-Oost (Alles vanaf de lijn: Budastraat-Leiestraat-Doorniksesteenweg tot en met de grens met Kuurne en Harelbeke), Beveren-leie, Deerlijk, Harelbeke, Kuurne, Vichte en Zwevegem

Zone 2: Kortrijk-West (Alles vanaf de lijn: Budastraat-Leiestraat-Doorniksesteenweg tot en met de grens met Wevelgem), Aalbeke, Bellegem, Bissegem, Heule, Gullegem, Marke, Lauwe, Rekkem, Rollegem en Wevelgem

Zone 3: Bavikhove, Desselgem, Hulste, Lendelede, Ooigem en Waregem

Als u meerdere kleine huisdieren hebt, kunnen deze samen behandeld worden. Dat maakt het financieel ook interessanter! Er kan enkel contant of met bancontact betaald worden aan de dierenarts. Er wordt GEEN krediet verleend.

Call Now Button