Diensten

Heelkunde

 kan bij de dierenarts aan huis terecht voor preventieve operaties zoals castraties, sterilisaties, maar ook voor curatieve operaties zoals wondhechtingen, …

Hospitalisatie

Na een operatie wordt uw huisdier bij ons gehospitaliseerd tot het goed wakker is. Als uw dier in een kritieke gezondheidstoestand verkeert, blijft het bij ons gehospitaliseerd tot het weer voldoende op kracht gekomen is.

Voeding

Essentiële voedingsstoffen wil zeggen dat honden die stoffen nodig hebben, maar niet zelf aan kunnen maken en via het voer binnen moeten krijgen. Deze voedingsstoffen zijn essentieel voor die specifieke soort en zonder die voedingsstoffen gaat hun gezondheid snel achteruit.

Radiologie

Ook voor het nemen van radiografieën, bvb voor het stellen van een diagnose, kan u bij ons terecht. De foto’s worden steeds op medische noodzaak en in overleg met de eigenaar genomen.

Curatieve dierengeneeskunde

Indien uw huisdier ondanks alles toch ziek wordt, komen wij aan huis om uw dier te onderzoeken en te behandelen. Indien nodig, kan uw dier doorverwezen, of meegenomen worden voor verder onderzoek, hospitalisatie of een operatie.

Bloedonderzoek

Als de gezondheidstoestand van uw huisdier het vereist, kan een bloedonderzoek gebeuren. Het afgenomen bloed wordt opgestuurd naar een labo die de resultaten aan de dierenarts bezorgt. Wij bespreken de resultaten vervolgens met u.

Heelkunde

U kan bij de dierenarts aan huis terecht voor preventieve operaties zoals castraties, sterilisaties, maar ook voor curatieve operaties zoals wondhechtingen, verwijderen van vreemde voorwerpen uit de buik, verwijderen van tandsteen, keizersnedes, verwijderen van kleine gezwelletjes, corrigeren van breuken (hernia’s) en vele andere ingrepen. Omwille van technische en veiligheidsredenen voor het dier worden deze echter niet aan huis uitgevoerd. De dierenarts komt het dier hiervoor ophalen en terugbrengen na het ontwaken uit de verdoving, zodat we zeker zijn dat alles goed verloopt.

Chippen

Uw dier is u veel waard, daarom is het belangrijk om uw dier steeds te kunnen terugvinden. Chippen en het opstellen van een persoonlijk dierenpaspoort is de beste manier om uw trouwe viervoeter steeds te kunnen terugvinden. Het kan tevens belangrijk zijn te kunnen bewijzen dat het uw dier is.

Preventie geneeskunde

Tijdens de jaarlijkse vaccinatie krijgt uw huisdier een algemene gezondheidscontrole van de dierenarts. Op dit moment kunnen ook de anti-parasitaire middelen en ontvlooiingsproducten worden meegegeven. Er is ook mogelijkheid om vragen te stellen. De jaarlijkse vaccinatie, ontworming, ontvlooiing en een goede voeding zijn belangrijke factoren in de preventie van ziektes. Voorkomen is beter dan genezen!

Openingsuren

Ma – Vr : 9u - 12u & 13u30 - 18u30

Zaterdag : 9u - 11u30

In het weekend en 's avonds enkel spoedgevallen.

Contact 

Stasegemdorp 21/1, 8530 stasegem

056/98.08.83 (9u - 12u & 14u - 17u)

Whatsapp : 056/98.08.83

Betaalmethoden

Kaart / Cash / Payconiq

Spoedeisende hulp

Spoed

Heeft uw dier een ongeval gehad of heeft het iets giftigs gegeten? Voor dringende spoedgevallen kan u steeds bij ons terecht. 

Voor dringende spoedgevallen bel : 056/98.08.83

Getuigenissen

Van onze klanten

Dierenarts aan huis
4.5
Gebaseerd op 30 beoordelingen
powered by Google
Frédéric NaessensFrédéric Naessens
08:31 13 Dec 21
Altijd tevreden van Laurent en zijn collega's, de poezen/hond zijn hen dankbaar ??.
Els VandenbergheEls Vandenberghe
17:20 03 Dec 21
Onnodige stress voor dier en baasje.Heel vriendelijk,super tevreden, bedankt voor de goede zorgen
FilippFilipp
07:37 10 Nov 21
Het jonge team doet uitstekend werk, ik raad het aan.
Sharon VandorpeSharon Vandorpe
04:58 10 Sep 21
Heel vriendelijk en iemand aanwezig op zondag
Christine CotteniesChristine Cottenies
08:51 25 Aug 21
Zeer tevreden. Vriendelijk,meegaand.Kan goed omgaan met dieren
js_loader
Call Now Button